Werken bij Gévier

Wil je ook het beste uit jezelf halen?

Vind jouw droombaan

Gévier is een groothandel in sanitair en watertechniek waar klanten ontzorgen centraal staat. Op basis van gedegen vakkennis en jarenlange ervaring geven wij deskundig advies, goede dienstverlening en maximale nazorg.

Dit zijn onze vacatures

Als eerste getipt worden?

Pas je bij Gévier, maar zit er even geen passende vacature bij? Wij houden je graag op de hoogte!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job-alert

Vriend(in) of kennis aandragen?

Ja, ik wil iemand aandragen

Waarom werken bij Gévier?

Dit zeggen onze medewerkers

Gévier is een vitale en prettige organisatie die niet alleen investeert in het bedrijf, maar ook in haar mensen. Geen dag is hetzelfde, de klanten zijn divers en we hebben fijne collega’s. Ik vind het prettig dat het een platte organisatie is waarin de lijnen kort zijn en bij iedereen de deur openstaat.
Marlotte van Soest
Medewerker Verkoop
Gévier is een warm familiebedrijf met betrokken medewerkers, die continue op zoek zijn naar innovatieve oplossingen met toegevoegde waarde. Ik krijg alle ruimte om me te ontwikkelen en beslissingen te nemen. Door dat vertrouwen ga ik al jaren met plezier op pad.
Folkert van der Meulen
Vertegenwoordiger
Door mijn werk als managementassistent krijg ik te maken met verschillende afdelingen en mensen en heb ik een verscheidenheid aan taken. Het management stimuleert mij hierin. Dat maakt het werken voor Gévier afwisselend en uitdagend.
Angelique Stroot
Managementassistent

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen
Pensioen
Een goede pensioenregeling (middelloonregeling) waarbij Gévier 2/3e van de premie betaalt. De ANW-hiatenverzekering komt volledig ten laste van Gévier.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de targetregeling.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Gévier centraal.
Contract
Bij Gévier geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.

Trots onderdeel van Rensa Family

Gévier is onderdeel van Rensa Family die actief is in Nederland, Duitsland en Roemenië. Bedrijven van Rensa Family leveren installatiematerialen en diensten aan professionele afnemers.

Meer informatie
Powered by Emply